Officiële SOFTCLOX online shopHier vind je onze dames muiltjes sale voor een speciale prijs!

In onze "Sale" categorie vindt je altijd de beste koopjes voor onze sexy clogs, muiltjes, sandalen en klompen. SOFCLOX zijn ook perfect voor de herfst en de winter, daarom hebben we ook laarzen en enkellaarsjes, met en zonder lamsvacht en lekker warme winter klompen in de sale. De kortingen zijn enorm, voor als je profiteert van de aanbiedingen in onze Newsletter, Facebook en Instagram.

Maak je geen zorgen, zelfs clogs voor vrouwen zijn hier extra goedkoop, maar de dames muiltjes in de sale zijn allemaal van topkwaliteit. Je kunt vertrouwen op het onberispelijke vakmanschap en de uitstekende materialen van onze SOFTCLOX, zelfs in onze sectie "Muiltjes Sale". De garantie blijft hetzelfde, of je je SOFTCLOX nu voor de volle prijs koopt of leren muiltjes voor vrouwen in de sale koopt. Elk van de afgeprijsde muiltjes voor vrouwen is met liefde gemaakt en heeft geen gebreken. In tegenstelling tot bijvoorbeeld tweede keuze winkels zijn alle klompen en muiltjes in de sale helemaal nieuw en van hoge kwaliteit.

Waarom zijn onze clogs zo goedkoop?

Er zijn verschillende redenen waarom onze flexibele muiltjes voor vrouwen voor zulk lage prijzen aangeboden worden. We zijn gek op onze SOFTCLOX! En omdat we denken dat onze sexy muiltjes elke cent waard zijn. Een van de redenen dat we onze muiltjes aan vrouwen verkopen voor zulke lage prijzen is bijvoorbeeld overgebleven maten. Elk artikel wordt in grote hoeveelheden geproduceerd in alle maten, van 36 tot 42/43. Maar het is lastig om van tevoren in te schatten welke maten echt verkocht zullen worden – zelfs na statistisch onderzoek. Een andere reden is de modieusheid. We voldoen niet altijd voor 100% aan de smaak van onze klanten. We ontwikkelen collecties meer dan een jaar voor de daadwerkelijke verkoop. Wat wij mooi vinden en wat "in" is komt niet altijd overeen. Dergelijke muiltjes, sandalen, enkellaarzen en clogs komen ook in de sale.

Nog een tip: Wij horen steeds weer van zogenaamde nep-sites die onze dames muiltjes tegen lage prijzen aanbieden. Vertrouw op je intuïtie en gezonde verstand om de betrouwbaarheid van dergelijke dubieuze verkopers in te schatten. Als je twijfelt kun je ons vragen of er een geautoriseerde verkoper achter de verkoop zit en of je echt met onze geliefde SOFTCLOX te maken hebt.

SOFTCLOX Outlet en SOFTCLOX fabrieksverkoop

Je vind goedkope muiltjes in onze SOFTCLOX online shop in de categorie "Sale". Er is geen "echte" SOFTCLOX outlet met leren klompen voor dames in de uitverkoop. Er is echter wel een kleine "factory outlet" in onze partnerproductie in Oostenrijk. Hier bind je onze sample schoenen en muiltjes voor vrouwen voor een lage prijs. Sample schoenen zijn de schoenen die we maken voor pre-sale aan onze retailers, zodat ze onze sexy muiltjes, clogs, sandalen en enkellaarsjes kunnen zien en voelen. Onze SOFTCLOX zijn emotionele items, daarom worden ze gekozen door onze geweldige retail partners. Ze zijn allemaal aangeraakt en aangeprobeerd, wel binnen, uiteraard. Deze samples hebben altijd maat 37, daarom zijn er zoveel muiltjes in de aanbieding in maat 37 in onze online shop.

De snelste manier naar een dames muiltjes sale

Of je nu op zoek bent naar onze bestverkopende muiltjes zoals de Tamina voor een lage priijs, onze O-Bootie voor een lage prijs of onze muiltjes voor een super speciale prijs, je vind (bijna) altijd wat je zoekt op onze Sale pagina. Het werkt nog sneller als je het filter voor de maat gebruikt op onze Sale pagina om je eigen maat te zoeken.