Officiële SOFTCLOX online shopSOFTCLOX - de perfecte dames lente- en zomerschoenen

 

Nu de temperaturen weer oplopen en de eerste zonnestraaltjes ervoor zorgen dat we weer zin krijgen om naar buiten te gaan zijn lente- en zomerschoenen de perfecte bondgenoot.  SOFTCLOX heeft een fantastisch aanbod aan schoenen met flexibele houten zolen voor bij talloze modetrends.

Houten muiltjes zijn modieuze zomerschoenen voor dames

Hout heeft van nature een temperatuurbalancerend effect waardoor het prettig aanvoelt aan de voeten, ook op lange wandelingen. Met muiltjes in een neutrale kleur kun je elke dag modieus voor de dag komen. Deze trendy zomerschoenen zijn momenteel erg populair. De muiltjes van SOFTCLOX vallen op tussen de klassieke modellen. Elke schoen biedt een hoog niveau van draagcomfort dankzij de flexibiliteit van de houten zool met het tussenstuk van hoogwaardig rubber (PU). SOFTCLOX maakt gebruik van een speciale verbinding bij het rubber, zodat het hout losjes de speciale krachten in deze zone kan weerstaan. Dit resulteert in zeer duurzaam schoeisel. De uitgebreide collectie met klassieke houten muiltjes, muiltjes met studs, clog sandalen, clog pumps, muiltjes met een dichte neus of muiltjes met een open neus zorgen bieden de perfecte zomermuiltjes voor elke vrouw.

Prachtige zomersandalen

De hoge zomertemperaturen kunnen zwaar zijn voor je benen en voeten. De sandalen en muiltjes van SOFTCLOX bieden verlichting. Het natuurlijke houten materiaal en de verfijnde ontwerp van de dames zomerschoenen hebben een prettig verkoelend effect. Zweetvoeten behoren tot het verleden met SOFTCLOX.

De flexibele houten zool van de zomersandalen en muiltjes is heerlijk licht. De opvallende stijl van de houten zomermuiltjes kan zeker op enthousiasme rekenen. De modieuze clog sandalen hebben stijlvolle accenten, net als de sandalen met sleehak en de houten sandalen met hoge hakken.

Modebewuste vrouwen hoeven niet in te leveren op stijl. Klassieke zwarte modellen zijn net zo populair als sandalen in felle kleuren, felrood of stijlvol blauw. Door deze variatie in dames zomerschoenen kun je deze sandalen perfect combineren met een mooie jurk of je favoriete spijkerbroek.

Stijlvolle sandalen & pumps voor zwoele zomeravonden

De zomer biedt zoveel kansen om te stralen. Van een wandeling op vakantie, shoppen in de stad of een tuinfeest met vrienden. Met de juiste schoenen zijn al deze activiteiten een genot. De mooie en hoogwaardige pumps van SOFTCLOX zijn de perfecte dames zomerschoenen. Ze zijn er in verschillende subtiele kleuren, deze zomerschoenen zijn een echte eyecatcher voor alle gelegenheden. De perfect vormgegeven houten zool is erg comfortable, zodat je er probleemloos de hele dag op kunt lopen. De hoge hakken van deze zomerpumps maken je benen langer en zorgen voor een beter postuur van iedereen die ze draagt, zonder klachten.

Comfortabele dames zomerschoenen: Muiltjes

Muiltjes voor elke dag? De muiltjes van  SOFTCLOX weten hoe ze moeten overtuigen. Met hun creatieve en hoogwaardige ontwerp zijn deze muiltjes het perfecte accessoire voor deze zomer. De combinatie van casual en stijlvol maken ze perfect voor wie van comfortabele zomerschoenen houdt, vooral met hakken voor een opvallend accent. Muiltjes met platte houten zolen, muiltjes met een kleine hak, houten muiltjes met een hoge hak, houten muiltjes met een blokhak, muiltjes met sleehak en damesmuiltjes met middelhoge hak behoren tot de veelzijdige lente & zomercollectie van  SOFTCLOX.

Goed om te weten: Het hout voor de flexibele (en supercomfortabele) houten zolen is afkomstig uit duurzaam beheerde Europese bossen. Alle andere materialen zijn ook afkomstig uit Europa. Eerlijke lonen en goede werkomstandigheden zijn belangrijk voor SOFTCLOX. Lees hier meer over duurzaamheid bij SOFTCLOX.