Officiële SOFTCLOX online shopSOFTCLOX houten muiltjes en slippers – zomer muiltjes met hak die wel eens je nieuwe favoriet zouden kunnen worden

 

Bij SOFTCLOX zijn we dol op houten muiltjes. Ze zijn immers het allereerste SOFTCLOX-model dat in 2006 werd gelanceerd. Het comfortabele muiltje met de flexibele zool was geboren. Maar er zijn meer dan alleen nostalgische redenen waarom wij zo veel waarde hechten aan onze SOFTCLOX dames muiltjes met houten zolen.

Wat is een muiltje precies? Muiltjes zijn schoenen die over de bovenkant van de voet slechts één brede of meerdere smalle riempjes hebben. Ze worden ook vaak loafers, pantoletten of slippers genoemd. Bij muiltjes zijn de tenen altijd zichtbaar, maar de hak is altijd vrij. Ze kunnen zowel hoog als plat zijn. Muiltjes en slippers worden ook vaak als pantoffels gedragen. Deze schoentjes zitten zo lekker dat je ze zowel binnen als buitenshuis zult willen dragen. En onze muiltjes met houten zolen zijn inderdaad geschikt voor thuis en op straat - zowel qua materiaal als qua stijlfactor. De houten muiltjes van SOFTCLOX zijn daarom gewoon onmisbaar in je collectie comfortabele zomerschoenen en ook zachte en stille stijlvolle Pantoffels.

Muiltjes met houten zool - veelzijdig en praktisch

Voor ons behoren houten muiltjes tot de meest veelzijdige damesschoenen. Vrijwel geen andere schoen is zo flexibel te dragen en snel aan en uit te trekken. Of je nu naar de brievenbus of de tuin wilt, een wandeling wilt maken, of op vakantie van de ligstoel naar de strandbar wilt - je kunt in een paar seconden in de houten muiltjes stappen.Muiltjes hebben vaak een hak, de variatie is groot. SOFTCLOX houten muiltjes bieden voor alle vrouwen een passende hoogte: muiltjes met een platte houten zool, houten muiltjes met een klein hakje, houten muiltjes met een hoge hak, houten muiltjes met een blokhak, muiltjes met een sleehak en damesmuiltjes met een middelhoge hak. Onze innovatieve natuurhouten zool maakt SOFTCLOX muiltjes extra comfortabel. Zelfs onze muiltjes met hak, zoals ESMERALDA, zijn zeer comfortabel door het plateau-effect en kunnen ook lang gedragen worden. Probeer het en laat je verrassen door het SOFTCLOX effect! Veel vrouwen die eigenlijk geen hakken dragen, zijn van gedachten veranderd sinds SOFTCLOX.

Geschiedenis van dames muiltjes - van eenvoudige pantoffels tot sexy schoeisel

Oorspronkelijk werden muiltjes vooral binnenshuis gedragen; de praktische pantoffelstatus leek onvermijdelijk. Maar toen begon een prachtige imagotransformatie die begon in het Frankrijk van de 17e eeuw.

Muiltjes, zoals ze vandaag de dag in Frankrijk nog steeds worden genoemd, werden de standaardschoen voor Franse dames in boudoirs en kregen zo een elegant, sjiek imago.Toen grote Hollywood-iconen in de jaren 1950 slippers met hak gingen dragen en ze afwerkten met rode teennagels, groeide het muiltje uit tot een sexy cultschoen. Zo werd het eenvoudige muiltje een schoen met een erotische factor. Muiltjes hebben tot op de dag van vandaag een vleugje van het sexy imago behouden. De jaren zeventig met hun hippie-mode brachten toen de houten zool naar de muiltjes.

Daarom zijn flexibele houten muiltjes van SOFTCLOX zo overtuigend

Hoewel slippers bijzonder praktische zomerschoenen zijn, zijn ze niet allemaal comfortabel. En hier ligt het beslissende verschil van de houten muiltjes van SOFTCLOX. Want SOFTCLOX muiltjes hebben een speciale, flexibele zool van natuurlijk hout - ons handelsmerk. Het geïntegreerde rubberen gewricht zorgt ervoor dat je voeten bij elke stap zachtjes afrollen en dat het loopvlak comfortabel is. Bovendien is het hout voor onze zolen ongelooflijk licht. Hoogwaardig, zacht leer streelt de voet zachtjes bij het lopen. Muiltjes met houten zolen hoeven dus niet kletterend, stijf en zwaar - of oncomfortabel - te zijn. Iedereen die de damesmuiltjes van SOFTCLOX heeft geprobeerd, weet waar we het over hebben.

SOFTCLOX slippers maken vrouwen gelukkig!

Waarom SOFTCLOX slippers vrouwen behalve comfortabel ook gelukkig maken? Vrouwen zijn - net als hun voeten - wonderbaarlijk verschillend. Daarom is onze selectie damesmuiltjes extra veelzijdig. Hou je van sexy slippers met een hoge hak? Dan zullen onze houten muiltjes met de beginletters E of L zeker iets voor jou zijn. Want bij SOFTCLOX hebben alle modellen die met dezelfde letter beginnen dezelfde zool. De L en E versies zijn de femmes fatales onder de houten zolen van SOFTCLOX - met een hoge hak laten ze vrouwen er elegant en sexy uitzien.  

Wil je beginnen met slippers met een middelhoge hak? Deze muiltjes met middelhoge hak zijn comfortabel en vrouwelijk tegelijk: LAMBERTA, ROMY.

Dames die de voorkeur geven aan platte slippers vinden in de SOFTCLOX Online Shop ook een veelzijdig aanbod: verfijnde houten slippers met mini-hakjes (bijv. KELLY) en natuurlijk volledig platte slippers voor dames, zoals BLIDA.

Smaken verschillen niet alleen als het gaat om de hoogte, maar ook als het gaat om design. Daarom vinden vrouwen bij SOFTCLOX veelzijdige stijlen: eenvoudige muiltjes, kleurrijke muiltjes, veganistische muiltjes voor vrouwen, muiltjes met dierenprint, houten muiltjes met studs, muiltjes met lamsvacht, klompmuiltjes, muiltjes met gespen of muiltjes met bloemen, muiltjes voor vrouwen van suède (ook vaak suède muiltjes genoemd), of muiltjes voor vrouwen van lakleer of glad leer... De moderne ontwerpen van onze zomerschoenen doen vrouwenharten sneller slaan! 

Hoe combineer je houten muiltjes van SOFTCLOX?

Het goede nieuws eerst: muiltjes zijn makkelijk en goed te combineren met elke stijl. Ze passen bij jurken, rokken en broeken - bij elke lengte. Benader de stylingvraag andersom en kijk eerst eens naar je garderobe. Hoe ziet jouw favoriete zomeroutfit eruit?

Combineer houten muiltjes met hakken met luchtige, zwierige jurken. Je kunt kiezen voor de klassieke hoge hak, maar muiltjes met een heel platte hak zijn ook een modieuze combinatie met de jurk. Ongeacht of ze een lage of een hoge hak hebben: SOFTCLOX muiltjes met hak bevorderen een rechte houding, die er bijzonder elegant uitziet bij vrouwelijke looks. Hetzelfde geldt voor zomeroutfits met mini- of midilange rokken.Wij combineren maxirokken met muiltjes met sleehak of houten muiltjes met hakken. Ze laten ons langer lijken en zijn nog steeds erg comfortabele zomerschoenen. Hou je meer van broeken? Stijl een broek met houten muiltjes met platte of sleehak of onze comfortabele muiltjes met hoge hak. Als je liever platte houten muiltjes draagt, geef je je zomerse outfit een vrouwelijk accent met muiltjes met bloemen, gespen of andere decoratieve elementen. Platte slippers van SOFTCLOX zijn de perfecte keuze voor je casual vrijetijdslook. En je kunt deze platte zomerschoenen ook dragen met korte broeken.