Officiële SOFTCLOX online shopComfortabele laarzen voor herfst en winter

 

These boots are made for walking... zong Nancy Sinatra al, en we kunnen het daar alleen maar mee eens zijn: Laarzen zijn gemaakt om te wandelen! Onze stelling: SOFTCLOX laarzen met houten zolen moeten vooral comfortabel zijn. Wij willen dat onze laarzen vrouwen gelukkig maken en combineren daarom comfort met stijl. SOFTCLOX staat voor comfortabele laarzen die ook modieus zijn. Dit geldt zowel voor onze laarzen met hak als voor de halfhoge en platte modellen van onze klomplaarzen.

Een beetje geschiedenis: Welke soorten comfortabele laarzen zijn er?

Eerst de basis: wat is het verschil tussen laarzen en enkellaarsjes? In wezen de schachthoogte - als de schacht van de schoenen tot aan de enkel of net daarboven reikt, worden ze enkellaarsjes genoemd. Alles wat hoger gaat, wordt een laars genoemd. Maar er zijn ook veel variaties onder laarzen:

Wijde laarzen - zoals de naam al doet vermoeden, worden deze comfortabele laarzen gekenmerkt door een bredere kuitomtrek. Dit betekent dat de laarzen ook passen bij vrouwen met dikkere kuiten.

Lange laarzen - deze laarzen, met of zonder hak, hebben een schacht die bijzonder lang is - tot aan de knie, maar niet daarboven.

Overknee laarzen - bij deze laarsvorm reikt de schacht tot voorbij de knie.

En er zijn ook veel verschillen in stijl: cowboylaarzen, bikerlaarzen, ruiterlaarzen, klomplaarzen en nog veel meer.

Comfortabele laarzen met hak - natuurlijk kan dat!

De tijden dat je moest kiezen tussen stijl en comfort zijn voorbij! Want SOFTCLOX laarzen voor dames kunnen het allebei! Onze laarzen met houten zolen zijn comfortabele laarzen die tegelijkertijd met de hippe modetrends mee kunnen gaan. Zelfs onze laarzen met hak kunnen de hele dag comfortabel gedragen worden - zoals enthousiaste klanten keer op keer bevestigen. Het geheim zit hem in de zool: SOFTCLOX houten zolen zijn flexibel dankzij de speciale, geïntegreerde rubberen verbinding en laten je zacht en rustig je voet afrollen tijdens het lopen.

De plateau van de houten zool neemt een paar centimeter hak weg, zodat de werkelijke hoogte voor je voeten veel lager is dan de hak zou doen vermoeden. Zo worden hakken van 8 cm een comfortabele 5 cm voor je voeten. Draag eindelijk weer eens comfortabele laarzen met hak. Probeer het uit en laat je verrassen door het "SOFTCLOX-effect".

Zo kunnen clogs gecombineerd worden met laarzen:

Waar draag je comfortabele laarzen het liefst bij? De opties zijn veelzijdig; wij houden van SOFTCLOX laarzen met houten zolen in een coole mix van stijlen met delicate rokken en zwierige jurken. Voeg er een fijne of zelfs grof gebreide trui aan toe en de look is compleet. Onze klomplaarzen zijn ook een geweldige blikvanger over een strakke broek en bij jeans. De laarzen met houten zolen kunnen met elke modetrend gecombineerd worden. Voel je vrij om te experimenteren en te spelen met kleuren en materialen. Comfortabele laarzen zijn niet alleen een praktische metgezel voor elke dag, maar ook een cool fashion it-piece. We hopen dat SOFTCLOX laarzen dames zullen inspireren!

Keuze te over: Comfortabele laarzen ja - maar welke?

Ben je meer het klassieke type, de natuurliefhebber, de sexy vedette, romantica of fashionista of een beetje van alles? Om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk vrouwen hun favoriete laarzen vinden, bieden wij een veelzijdige selectie van dames laarzen in ons assortiment: laarzen met hak, platte laarzen, over-de-knie laarzen, laarzen van suède (vaak suède laarzen genoemd), laarzen van glad leer, laarzen met gespen, laarzen met studs, laarzen met dierenmotief, laarzen met bloemmotief, met lamsvel gevoerde laarzen, veterlaarzen, smalle laarzen, stoere laarzen en nog veel meer. Zo vind je de juiste laarzen voor elke modestijl en gelegenheid.

Ongeacht de stijl of kleur, SOFTCLOX laarzen met houten zolen zijn stuk voor stuk comfortabele laarzen voor dames.

Comfortabele laarzen trotseren weer en wind!

Zijn laarzen met houten zolen gevoelig voor nattigheid? We kunnen deze veelgestelde vraag met een duidelijk NEE beantwoorden. Je kunt SOFTCLOX laarzen voor dames zonder aarzelen in elk weertype dragen. Natheid zal het hout of het leer niet aantasten. Je kunt het leer desgewenst impregneren met een geschikt middel. De houten zool van de comfortabele laarzen heeft geen extra bescherming nodig. Hout is een natuurlijk materiaal dat gemaakt is om buiten te dragen.

Extra pluspunt: dankzij laarzen met houten zolen zul je in het koude jaargetijde geen koude voeten krijgen! Want hout is temperatuurevenwichtig: het absorbeert lichaamswarmte en geeft die weer af aan je voeten. Zo kan je zelfs op blote voeten in je comfortabele laarzen stappen. Zo ervaar je ook in de winter het zomerse blotevoetengevoel! Wie het graag extra knus heeft, voelt zich helemaal thuis in onze laarzen met lamsvachtvoering.

Laarzen met houten zolen schoonmaken - heel gemakkelijk:

Vooral in het koude en natte seizoen worden comfortabele laarzen vaak gedragen en dus ook behoorlijk vuil. En dat kunnen ze zonder aarzelen! Want laarzen met houten zolen schoonmaken is supergemakkelijk: alles wat je nodig hebt is warm water, een mild schoonmaakmiddel en een zachte doek om ze af te vegen. Laat je dames laarzen daarna langzaam drogen op kamertemperatuur - niet op de verwarming of in de zon. Als het hout na enige slijtage wel een kleine wellnessbehandeling kan gebruiken, dan kun je de laarzen opfrissen met een zachte doek en baby- of meubelolie (passend bij de houtkleur). Zo blijven je lievelingslaarzen nog jaren trouwe metgezellen.